Arhiv fotogalerij - 2014
23.10.2014: Ajdovska deklica kaj pa ti gledaš ... MO
Leto je naokoli, počitnice so mimo in planinci iz OŠ Marije Vere, OŠ Stranje, OŠ Toma Brejca in OŠ Frana Albrehta smo se zopet zbrali, da si malce bližje ogledamo naše visokogorje. Zato se nas je skupno skoraj 80 udeležencev odpravilo na Vršič in od tam smo začeli naš vzpon na Slemenovo špico.
24.06.2014: Tabor PIPA MIRU na Petkovih njivah AO

Tabor PIPA MIRU na Petkovih njivah
Spominski tabor Mateja Mošnika-Matota

med 19. in 22. junij 2014

Na Petkovih njivah je bilo spet živahno. Kamničani se že vrsto let radi vračamo v objem teh sten. Tokrat, dvanajstem po vrsti, se nas je na taboru Pipa miru zbralo enaindvajset udeležencev. Med nami tudi najmlajša udeleženca družine Berlec Rubi (3 leta) in Oskar (5 let). Dobro smo tokrat prečesali steno Vršičev. V pripravi je namreč novi vodnik za te stene in Kamničani smo našemu starosti Bojanu Pollaku, ki pri vodniku sodeluje, nekoliko priskočili na pomoč. Tako upamo, da bo za to steno nastal bolj pregleden vodnik, ki v zadnjih letih postaja popularen cilj za začetnike in klubske tabore. Prijetna družba  ob tabornem ognju na Petkovih njivah in v stenah ter domačnost v Kocbekovem domu na Korošici pa nas vedno prepriča, da se tja vsako leto vračamo.  Se vidimo prihodnje leto.

(Avtor: Marko Petek)

18.05.2014: Člani Društva GRS Kamnik in TSKO Kamnik na Veliki Mojstrovki AO

Franc Miš: V soboto, 10. 05. 2014 nas je pet članov Društva GRS Kamnik izkoristilo lepo sončno vreme pred poslabšanjem, ki so ga prinesli Ledeni možje in Zofka ter skupaj s člani TSKO PD Kamnik opravili kondicijski trening s turo na Veliko Mojstrovko.