Arhiv dogodkov - , 2018
02.06.2018: TRIM POHOD PO VELIKI PLANINI VO
Z Lojzetovih lazov doSnežnice-Luknje in mimo Kofce nazaj.
02.06.2018: 5. tradicionalna kolesarska tura s piknikom VO
Vabljeni ste na četrto tradicionalno kolesarsko piknik turo, ki bo v soboto, 2.6.2018 Zbrali se bomo ob 9:30 na parkirišču pred Domom kulture Kamnik (Fužine 10).
08.06.2018: Roza vikend VO
Punce, žene in matere vabljene na divjo kolesarsko turo, ki je namenjen odklopu od vsakdanjika in uživanju v naravi. Na turo se bomo odpravile v petek ob 15 h iz Škofje Loke in se vrnemo nazaj v nedeljo popoldne.
15.06.2018: Slovenska planinska pot - Slovenj Gradec – Solčava VO
Tokratna 3 dnevna tura je nadaljevanje lanskoleto začetega prečenje slovenske planinske transverzale. Tokrat bomo obiskali sedem kontrolnih točk Slovenske planinske poti.
24.06.2018: Dan kamniških planin na Kamniškem sedlu VO
Si želite preživeti dan v prelepem okolju kamniških vršacev, v naročju Brane in Planjave? Bi radi poskusili odlično enolončnico izpod spretnih rok oskrbnikov Kamniške koče? Vas zanima, kako od blizu zgleda delo neutrudnih kamniških markacistov? Si želite prisluhniti izbrani planinski pesmi v izvedbi najstarejšega pevskega društva na Slovenskem in zvokom citer izpod prstov enega najvirtuoznejših slovenskih citrarjev?