Arhiv dogodkov - maj, 2017
07.05.2017: Blegoš: Spominski pohod VO
Iz Kamnika mimo Škofje Loke do Hotavelj, v smeri Volake do vasi Čabrače kjer bomo parkirali. Z izhodišča nadaljujemo po asfaltirani cesti, ki nas po kratkem vzponu pripelje do kmetije Likar. Za hišami omenjene kmetije se asfalt konča in cesta nas pripelje na križišče, kjer nadaljujemo levo v smeri Blegoša. Do vrha bomo sledili delu druge etape Rupnikove linije, ki je »posejana« z vojaškimi utrdbami iz 1. svet. vojne.
17.05.2017: OSNOVNI TEČAJ ZA VARNEJŠO HOJO V KOPNE PLANINE VO
Tečaj je namenjen predvsem ljudem, ki že hodijo v planine, pa bi radi razširili oziroma poglobili svoje znanje. Na tečaju bo povedano osnovno znanje o potrebni osnovni opremi in njeni uporabi, nevarnostih, ki pretijo v planinah in gorah in o osnovah pravilnega gibanja tudi z uporabo samovarovalnega sestava.
19.05.2017: Roza vikend - kolesarski izlet TSKO
Punce, žene in matere vabljene na tri dnevno divjo kolesarsko turo, ki je namenjena odklopu od vsakdanjika in uživanju v naravi. Na turo se bomo odpravile v petek ob 15 h s Črnivca in se vrnemo nazaj v nedeljo dopoldne.
27.05.2017: 27. NOČNI ROKOVNJAŠKI POHOD VO
Trojane (569 m) – Lipovec(800 m) – Špitalič (480 m) – Slopi (925 m) – Goli vrh (Šavnice –1426 m) – Dom na Menini planini (1453 m) – planina Travnik (1080 m) - Velike stene – Zgornji Tuhinj - Pri Mežnarju – 580 m. Prijavnina: 10,00 EUR. V ceno so vključeni stroški okrepčila na okrepčevalnicah (Slopi, Dom na Menini planini, Velike stene, Pri Mežnarju), organiziranega prevoza, organizacije in vodenja. Prijave: na zbornem mesto od 19. ure dalje.