Arhiv dogodkov - julij, 2017
15.07.2017: tura VO
Pridružite se nam na pohodu na Roblekov dom, kjer boste izvedeli, kako so gradili tunel na Ljubelju in kdo je bil baron Born ter ob razgledih na Blejsko jezero prečili strma in z rožami porasla pobo Z Ljubelja skozi Bornova tunela do planine Preval (1 ura 30), nato čez Rožo prečimo J pobočja Begunjščice do Roblekovega doma (1 ura 45) od tam delno v smeri vrha Begunjščine in navzdol (S pobočje Begunjščice) do Zelenice (1 ura 45). Sledi še (lahek) sestop do Ljubelja (1 ura).čja Begunjščice.
Več
30.07.2017: Tabor Vesele Gorice - Čarobnost in opojnost gora nad reko Nadižo MO
Nad reko Nadižo pa se bohoti mogočen svet gora, ki ga bomo skupaj z vašimi nadebudnimi planinci spoznavali in obiskali Viline, skrite poti kozorogov in občutili ostrino vetra, ki mu gospodari Bog Vaju. Nekje tam pa se skriva tudi Napoleonov most, ki priča o pomembnosti kraja že za časa gospodarjev Evrope, Rimljanov. Njihove sence se še vedno sprehajajo v skritih kotanjah ob reki Nadiži, ki s svojo modrino vabi v svoje naročje, da okusimo njene zapeljive čare.

Otroci, kaj še čakate ...

Več