nedelja, 24. junij 2018, ogledov: 296

Dan kamniških planin na Kamniškem sedlu

Si želite preživeti dan v prelepem okolju kamniških vršacev, v naročju Brane in Planjave? Bi radi poskusili odlično enolončnico izpod spretnih rok oskrbnikov Kamniške koče? Vas zanima, kako od blizu zgleda delo neutrudnih kamniških markacistov? Si želite prisluhniti izbrani planinski pesmi v izvedbi najstarejšega pevskega društva na Slovenskem in zvokom citer izpod prstov enega najvirtuoznejših slovenskih citrarjev?

Kdaj24.06.2018 7:30
Vodnik / kontaktMiran Jereb
PrijaveMiran Jereb, Na zbornem mesto od 7.30 ure dalje, pisarna PD Kamnik v času uradnih ur.
Informacijetel. 031 395 094
PotLahka pot
Trajanje/dolžina3,5 h
Način prevozaOsebni avtomobil
CenaVodenje je brezplačno
Oprema / dokumentiObleka in obutev za gibanje v visokogorju. Priporočam pohodne palice in rezervna oblačila.

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, vas vabimo, da se nam pridružite na tradicionalnem Dnevu kamniških planin, ki bo v nedeljo, 24. junija 2018, ob 11.30 pri Kamniški koči na Kamniškem sedlu. Pridite in spoznajte gostoljubje koče, ki v sedanji podobi nudi toplo zavetje planincem že 35 let ZBORNO MESTO: ob 7:30 uri, Dom v Kamniški Bistrici – pri spomeniku Bosu