Mladinski odsek

Organizira planinske pohode in izlete v naravo in s tem spoznavanje naravnih lepot in znamenitosti. Mladinski odsek je namenjen za vrtce, osnovnošolce in srednješolce, ki se kasneje lahko vključujejo tudi v ostale dejavnosti planinskega društva. Organizira se tedenski poletni tabor in dvodnevni izleti skozi vse leto. Na ture se povabi tudi starejše mentorje, ki so pripravljeni deliti z nami znanja in izkušnje. Poskrbeli pa bodo tudi za našo varnost. Namenjeno je za vse tiste, ki ne vedo kaj bi počeli med vikendi in jih veseli potepanje po gorah ter prijetno druženje.

Kontaktna oseba: Katja Mlakar, mladinski.odsek@pdkamnik.si

20150316_pdkamnik_mo_predstavitev_001

Zadnje novice

17.11.2018: Vesele Gorice v Semiču (MO) 15.11.2018: Po kostanj z Veselimi goricami (MO) 25.08.2018: Še zadnjega lupčka na lička in adijo starši (MO) 07.06.2018: Jah, nisem “dohtar”, vozim staro Škodo; ampak moja dežela je enako lepa kot Tirolska (MO) 04.06.2018: Vabilo na poletni tabor Vesele Gorice - Čaka nas stara baba z velikim zobom (MO)